De Utrechtse Binnenspelen

IMG_1617

De Utrechtse Binnenspelen is een eigenzinnig theaterfestival waar muziek, theater en beeldende Kunst elkaar ontmoeten op een eigentijdse manier. Wij zoeken het directe contact met de bezoeker op en de voorstellingen worden dan ook op een andere manier ervaren. Omdat de conventionele regels van naar het theater gaan worden omgedraaid.

Op vrijdag 7 juni 2013 ging alweer de tweede editie van De Utrechtse Binnenspelen van start op diverse locaties rondom de Kromme Nieuwegracht.

Wij brengen een avondvullend theater- en muziekprogramma ‘op verrassende locaties’ door professionele artiesten. U gaat als bezoeker in roulatie driemaal een voorstelling van een half uur zien, op een nog geheime locatie.  Zo zien alle groepen gelijktijdig een andere voorstelling.

Tussen de voorstellingen door kunt u genieten van een drankje bij Loft to Meet aan de Pieterskerkhof 15. En na afloop van de voorstellingen is er een borrel & meet & greet.

Yora 4-1

Artiesten 2013: Tigre Blanco, Strass Theater, Ineke Geleijns, Marianne Koopman, Bea Leek, Daniëlle Schel, Desiree van Haaren.

Artiesten 2012: Hanna Verboom, Yora Rienstra, Jan Tekstra, Steyn de Leeuwe, Jochen Stechmann, Yolande Mutter.

Organisatie & artistieke leiding: Claudia van Rooij Productie: Jasper Bartlema Website: Dick Ahles Ontwerp affiche: Chris Stevenet, Claudia van Rooij Foto’s: Juno Bruijnen, Jan Paul van der Wijk, Arjan Man Vrijwilligers: Juno Bruijnen, Tim Schoonhoven, Eva Schoonhoven, Marieke van Diepen, Vera Lötters, Arjan Man, Rolf van Asseldonk Medewerkenden: Loft to Meet, Gallerie Kuub, De Kunstkamer, Kookmeesters, Bed aan de gracht Met dank aan buurtbewoners: Ton en Annet, Heleen en Ronald, Eddy en Carolien, Joost en Astrid, Jack en Rein, Koosje en Jaap

Steyn en Jan