Referenties

Carla Sisoo – coach, advies en beleid

“Claudia heeft een geoefende, scherpe blik. In onze train-de-trainer heeft ze iedereen verrast met rake observaties . Ze kijkt naar je lichaamshouding en je manier van bewegen en legt uit op welke manier dit je optreden en manier van overkomen beïnvloedt. Voor velen een verfrissende, nieuwe aanvliegroute want doorgaans krijg je vooral rationele tips over het verbeteren van je vaardigheden en impact als trainer. Claudia laat je daadwerkelijk ervaren wat het effect is van anders bewegen en focussen, heel verhelderend!”

Jeroen Wessels – Hoofd trainingen, opleidings- en trainingscentrum Diamantgroep                          

“Claudia weet vanuit haar passionele manier van werken, scherpe observaties en kennis omtrent houding en gedrag, bij een ieder die deelneemt aan haar workshops of trainingen tot de kern door te dringen.

Hierdoor creëert zij bij hen bewustwording van eigen kwaliteiten of zet een ieder in beweging om persoonlijk gestelde doelen te behalen. Na afloop berichten de deelnemers steevast dat er echt iets veranderd is. Haar workshops voert zij op een zeer professionele, creatieve en enthousiaste manier uit, die ook uitstekend geschikt is voor de SW en re-integratiesector”.